Connect-R și Denise Rifai (captură video)

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, a fost impresionată de Connect-R, cel mai recent invitat pe care l-a avut în emisiune și pe care îl consideră nu doar „un artist care s-a modelat frumos”, ci și „un om care s-a modelat frumos”, care de-a lungul vieții, de artist, a ținut la mesajul pe care l-a transmis prin muzica sa, dar care și-a asumat originea sa.    

La finalul celor 40 de întrebări, care au atins diverse subiecte și la care Connect-R a răspuns în totalitate, Denise Rifai a ținut să îi mulțumescă acestuia și pentru prezența în emisiune, dar mai ales pentru deschiderea de care a dat dovadă, subliniind că astfel mulți dintre telespectatori au avut ocazia să îl cunoască, așa cum este. „Un artist fain aș spune. Mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care l-ați purtat pe tricou «Sunt țigan». Și apropo de ce mi-ați povestit, eu cred că niciodată nu ați fi putut pune pe tricou «Eu sunt», dacă înainte de asta nu ați fi mărturisit public și nu v-ați fi asumat. Cred că asta e primul lucru spre tot ce este autentic, corect și normal, să ne asumăm etnia, să ne asumăm originea, să fim mândri de noi”, a mărturisit Denise Rifai la finalul emisiunii sale.

De altfel, aceasta s-a declarat impresionată nu doar de asumarea originii de către Connect-R, ci și de faptul că mesajul artistului este unul care poate construi, educa și modela. „Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta. Și aș mai spune că sunteți un artist care s-a modelat frumos, un om care s-a modelat frumos, dar care vine așezat pe un filon foarte dur. Și apropo de opțiune în materie de muzică, mi-a plăcut să văd că sunteți un tip care ține foarte mult la mesaj, la cum poți construi, educa și modela mai departe prin muzică, apropo de mesajul ce-l poartă versurile”, a mai spus Denise Rifai.
Totodată, realizatoarea a afirmat că interviul a fost unul foarte reușit, din punctul său de vedere, și l-a lăudat pe invitat că a venit foarte deschis în emisiune, „fără să încerce măcar să afle o întrebare sau vreo temă de discuție”, așa cum a avut situații pe parcursul multelor ediții ale emisiunii. „Este foarte important pentru mine să fac aceste precizări, că a fost o discuție liberă, fără ca dumneavoastră să fiți pregătit în niciun fel”, a mai spus Denise Rifai.

Citește și: Connect-R, momente de sinceritate. Ce relație are în prezent cu Alex Velea