Dana Chera (fostă Grecu), revenire spectaculoasă în televiziune

De la Antena 3 la Etno TV nu e decât un pas și câțiva ani de pauză

Dana Grecu, fosta dură de la Antena 3, va reveni în televiziune, dar nu o face oricum și oriunde, ci la un post care te trimite cu gândul la un post de muzică populară, în niciun caz la un viitor post generalist, care va avea și componentă informativă, postul avându-l ca director de programe pe Marius Huc, cel care a coordonat editorial Realitatea Plus, potrivit Pagina de Media.

De altfel, chiar Huc este cel care i-a făcut propunerea Danei Grecu. „Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor”,  a declarat Dana Grecu pentru Pagina de Media.

Totodată, aceasta susține că abia așteaptă să se întâlnească cu publicul care urmărește respectivul post tv, despre care spune că este un „public relaxat, nu este un public înverșunat”, subliniind că nu îl consideră nici un „public bătrân, nici publicul doar unei generaţii”.

„Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă. Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă”, a spus Dana Chera Grecu pentru sursa sus-menționată.

Aceasta va avea două genuri de emisiuni, un talk-show de seară și un program de weekend. Dacă talk-show-ul va fi unul social-politic, la o oră de maximă audiență, așa cum a fost și pe vremea când era pe grila trustului Intact, cea de-a doua este „un proiect de suflet”. „O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%”, a explicat Dana Chera Grecu.

Citește și: Cosmin Seleși părăsește Antena 1, după un deceniu