Sursa foto: Facebook/ Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a reușit să atragă toate privirile la cea de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Actrița română a apărut într-o rochie albă, aceasta defilând în fața fotografilor înainte de premiera filmului „Elvis.”

De asemenea, pe covorul roșu au mai fost și vedete precum Kylie Minogue, Adriana Lima, Kaya Gerber sau Shakira.

Ghenea, în vârstă de 34 de ani, a postat și un mesaj pe o rețea socială, aceasta precizând că sărbătorește pe covorul roșu unul dintre cele mai reușite filme ale anului.

Mădălina Ghenea a cucerit inimile celor prezenți la Cannes. Actrița, printre cele mai apreciate din industria cinematografiei

 „Este minunat să revin aici cu filmul meu, Deep Fear. Sărbătoresc în aceasta seară pe covorul roșu la premiera filmului Elvis, al lui Baz Luhrmann. Ce reușită!” a scris Mădălina.

Reamintim că în filmul „Deep Fear”, actrița română joacă rolul lui Naomi, o navigatoare care decide să călătorească singură în Caraibe. Ultima sa oprire este în Grenada, locul unde ar urma să se întâlnească cu iubitul ei, dar din cauza unei furtuni, aceasta este forțată să se abată de la cursul ei și să intre în calea traficanților de droguri.

Când aceasta este obligată de cartel să recupereze drogurile de pe un vas scufundat, Naomi se va confrunta cu un alt pericol: rechinii ucigași. Aceasta va fi forțată de împrejurări să găsească soluții pentru a supraviețui fără a avea multe resurse la îndemână.

Reamintim că Monica Ghenea s-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina, iar de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, aceasta participând la emisiunea  „Tip Top Minitop.”

Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti. De-a lungul carierei, actrița a avut o relație cu Leonardo DiCaprio și cu Gerald Butler.

Citește și articolul: Mădălina Ghenea și drumul invers în viață: s-a înscris la facultate