Sursa foto: Facebook/ Vali Vijelie

Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, Vali Vijelie, a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre viața lui și modul în care a reușit să câștige admirația oamenilor din jur.

Acesta a răspuns la toate întrebările în cadrul emisiunii, Vijelie făcând dezvăluiri despre Loredana Groza, cea cu care a lansat o melodie vara trecută, alături de alți cântăreți de muzică de petrecere.

Vali Vijelie a recunoscut și care a fost cea mai mare sumă pe care a primit-o din dedicații într-o noapte.

Vali Vijelie, de la cântăreț la om de afaceri. Averea fabuloasă nu l-a schimbat

Astfel, Vijelie a declarat că Loredana Groza l-ar fi invitat să-i cânte la zua sa de naștere, dar i-a cerut să nu spună nimănui.

M-a chemat cineva la un eveniment privat, era ziua ei, dar m-a contactat să cânt, nu pentru altceva, Loredana Groza. Mi-a trimis banii înainte”, a declarat Vali Vijelie în cadrul emisiunii de la Pro TV.

De asemenea, întrebat care a fost cea mai mare sumă primită din dedicații, cântărețul a recunoscut că într-o singură seară, el și formația a primit 50 de mii de euro.

 „Sincer și am și martori, 50.000 de mii de euro bacșiș într-o seară. A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani. Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de euro, două mii de euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat a trecut la baie, mi-a lăsat 4-5 mii de euro și mi-a zis că e ziua lui și să mă duc el”, a declarat Vali Vijelie, potrivit Libertatea.ro.

Citește și articolul: Loredana Groza și-a șocat fanii! În ce ipostaze fierbinți s-a fotografiat artista