Sursa foto: Facebook/ Tom Cruise

Cunoscutul actor din filmele „Misiune Imposibilă”, Tom Cruise, i-a șocat pe fanii săi după ce acesta a mărturisit că în cei 40 de ani de carieră în lumea filmului, acesta nu și-a luat o zi de concediu.

Actorul, în vârstă de 59 de ani, care și-a lansat cel mai nou film, Top Gun: Maverick, a susținut că atunci când faci ceva din plăcere și iubești acel lucru, nu ai nevoie de odihnă.

”Sunt liniștit acum. Nu am zile libere. Uite, sunt foarte norocos. Mi-am petrecut viața pe platourile de filmare și am călătorit în toate colțurile lumii, asta e ceea ce mi-am dorit să fac. Așa că nu e muncă, pur și simplu îmi trăiesc visul”, a mărturisit Tom Cruise.

Un actor ce știe să le facă pe toate. Tom Cruise, printre cei mai îndemânatici actori de la Hollywood

De asemenea, regizorul Doug Liman a vorbit despre cum este să lucrezi cu Tom Cruise. Acesta a mărturisit că atunci când lucrezi cu acesta „e un jub de șapte zile.”

„Am trăit cu Tom cât timp am făcut ”America Made”. Când lucrezi cu Tom, e un job de șapte zile. Nu contează cât de muncitor ești, așa cum mă consider pe mine, nimic nu se compară cu Tom.”, a spus acesta, potrivit filmnow.ro.

Totodată, regizorul a a mărturisit că după aproape 2 luni de filmări, acesta l-a întrebat pe Tom Cruise dacă nu ar vrea să-și sărbătorească ziua de naștere care se apropia. Actorul i-a spus că de ziua lui, ar putea profita să pornească toate camerele și să își continue filmările.

„Sunt mai mult decât obosit și tu vrei o ședință de opt ore de ziua ta?”, l-a întrebat regizorul, iar acesta a continuat: ”Da, asta vreau de ziua mea. Vreau să fac un film. E cel mai bun cadou de ziua mea.”, a concluzionat acesta.

Reamintim că la premiera noului film în care apare, Tom Cruise și-a făcut apariția într-un elicopter pilotat chiar de el, acesta coborând doar la câțiva metir de covorul roșu.

Citește și articolul despre: Filmul „CODA”, desemnat cel mai bun film la gala premiilor Oscar