Horoscop azi, marți 23 mai 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este redat de cuadratura lui Marte de pe Leu cu Jupiter de pe Taur. Acest unghi astral cam negativ ne vorbește de: nepăsare, delăsare, indiferență, excesivitate, fanatism, grosolănie, ticăloșie, abuz și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor comportamente și atitudini ce țin de: implicare, seriozitate, corectitudine, înțelepciune, curaj, temperație și cinste.

BERBEC

Vi se pot reliefa unele pericole legate de proprii copii! Totodată, fiți ceva mai calmi și înțelegători în relația cu persoana iubită! Vi se preconizează și o tendință de îndatorare financiară semnificativă, deci fiți ceva mai calculați!

TAUR

Vi se pot înfățișa unele necazuri importante legate de mediul familial! Se mai pot prezenta și unele stricăciuni legate de spațiul fizic al casei. Vă puteți arăta și cumva mai egoiști, vanitoși și abuzivi, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

GEMENI

Puteți lua unele decizii pripite și eronate! Fiți ceva mai blânzi, raționali și împăciuitori în comunicare, în discurs! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

RAC

Vi se preconizează un risc înalt de pierderi materiale! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi sever! Nu este o zi bună pentru a vă face mari planuri de viitor.

LEU

Astrele vă arată mai duri, impulsivi și irascibili! Puteți atrage unele energii chiar primejdioase asupra dumneavoastră! Fiți atenți și la un risc mai ridicat de conflicte cu persoane influente în plan social!

FECIOARĂ

Vi se pot releva unele riscuri însemnate în planul sănătății! Puteți atrage și adversitatea discretă a unui bărbat mai tânăr. Totodată, ar fi indicat să fiți și ceva mai onești și drepți!

BALANȚĂ

Vă puteți certa cu un amic relativ mai tânăr! Vi se mai prezintă și un risc semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

SCORPION

Din nefericire, vi se arată o zi chiar aspră în cele ce țin de profesie! Nu intrați în conflicte cu șefii! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri înalte de ceartă!

SĂGETĂTOR

Vă poate parveni o veste rea despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare distanță! Nu aveți o zi indicată pentru călătorii în străinătate! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai importante!

CAPRICORN

Aveți un risc chiar ridicat de accidente mai severe, deci fiți ceva mai prudenți! Totodată, puteți avea parte de unele probleme mai însemnate și în dragoste!

VĂRSĂTOR

Vi se preconizează o zi de foc în viața maritală! Fiți ceva mai atenți și în afaceri și la negocieri! Astrele vă mai relevă și un risc destul de important de neînțelegeri în raport cu un bărbat cu autoritate din familie!

PEȘTI

Din păcate, puteți întâmpina unele neajunsuri chiar serioase la locul de muncă. Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea! Optați pentru mai multă onestitate și ponderație în comunicare, în discurs!

Horoscop HashtagNews