Caz în care vă întrebați cine e Codrin și cine e Costin, haideți să vă lămuresc. Codrin e Codrin Ștefănescu, în timp ce Costin e Costin Mărculescu. Primul e fost lacheu de-a lui Liviu Dragnea, al doilea e un actoraș devenit scriitor fără cititori, ce s-a întâmplat să fie găsit decedat în cursul serii trecute în apartamentul său. Nu judec, nu mă întreb, nu nimic. Oricine ai fi, moartea nu e de dorit și caz în care se întâmplă, cu siguranță nu e de bucurat, ci de întristat – ori cel mult de ignorat. Însă niciodată de bucurat!

Ceea nu știam însă, e faptul că domn Codrin era prieten cu domn Costin. Asta, ori Ștefănescu se chinuie acum să-și mai facă rost de un pic de audiență pe seama tragediei lui Mărculescu, pentru că tot e ultima știre caldă. Nu că nu l-aș crede în stare! Să mă iertați dacă nu am încredere în niciun absolvent al școlii de șmecherie „Liviu Dragnea”.

„Rāmas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam cā te simti singur si pārāsit de toti, nu stiam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit. Probabil cā nu ai spus nimānui. Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lāutarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi cā lumea e rea, nepāsātoare si uitucā. Dar tu ai continuat sā zâmbesti si sā speri. Cā oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Iohannis vrea o variantă mai suplă – a stării de alertă

#News