Zuckerberg Zuckerberg anunță noi schimbări Facebook
Facebook

Aflat la un summit de tehnologie în Utah, Statele Unite ale Americii, copilul minune al social media, Mark Zuckerberg, a făcut o serie de declarații despre viitorul Facebook. Cum în 2020 nu prea ai cum să exiști fără să ai un cont de Facebook, tot Mapamondul este cu ochii pe noile schimbări anunțate de Zuckerberg, întrucât Facebook ne afectează atât viața personală, cât și job-urile, toate companiile având acum o pagină de Facebook

Citește și: CSM n-are voie să dea like-uri #rezist

Mai exact, acesta a declarat că noile schimbări s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, însă, judecând după trecut, nicio schimbare implemntată de-a lungul timpul nu a fost privită cu ochi buni de către utilizatori. În momentul în care ai de-a face cu oameni obișnuiți cu un anumit tip de platformă, e greu să îi obișnuiești cu ceva cu totul diferit.

„Aceasta este noua abordare și cred că va supăra o mulțime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulțime de oameni, așa că încercăm ceva diferit”, a spusZuckerberg

Citește și: Facebook anunță: WhatsApp va funcționa numai pe anumite device-uri

„Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulțime de tipuri diferite de conținut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a completat acesta. De asemenea, a mai ținut să menționeze că un tip de conținut ce va fi cu siguranță eliminat va fi cel publicat de cei suspectați de terorism, de către cei care promovează violența de orice fel, ori de către cei ce abuzează copii.

Citește și: Rețeaua de postaci pro-Firea, descoperită. Prietenii imaginari ai edilului

În urma recentului scandal referitor la criptarea datelor, Mark Zuckerberg a declarat că Facebook va face tot ce-i stă în puțintă ca ceea ce s-a întâmplat în trecut să nu se mai întâmple și pe viitor, luptând asiduu pentru criptarea datelor utilizatorilor.

#News