Horoscop azi, sâmbătă 14 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral principal al zilei este oferit de sextilul Soarelui de pe Capricorn cu planeta Neptun de pe Pești. Acest aspect celest ne vorbește de: profunzime, spiritualitate, intuitivitate, mediumnitate, receptivitate, viziune și idealism.

BERBEC

Vi se preconizează un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Veți reliefa și o intuiție grozavă, uneori chiar profetică!

TAUR

Este un moment foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! Mai puteți obține și prietenia sau protecția unei persoane mai enigmatice!

GEMENI

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Vă veți arăta și cumva mai ambițioși și mai determinați. Este o zi destul de bună și în plan profesional!

RAC

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Vi se mai relevă și o doză mai înaltă de credință și de spiritualitate!

LEU

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Veți beneficia și de o protecție împotriva marilor incidente ori accidente!

FECIOARĂ

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Aștrii zilei vă mai relevă și o împlinire tandră în viața de cuplu!

BALANȚĂ

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat mai influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Aveți parte de indicii mai bune și în planul sănătății!

SCORPION

Veți comunica într-un mod mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat cumva mai matur. Vi se mai preconizează și o zi tandră și sensibilă în plan romantic.

SĂGETĂTOR

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Vi se mai relevă și unele evenimente împlinitoare în viața familială. Puteți resimți și o dispoziție cumva mai nostalgică.

CAPRICORN

Astrele vă relevă cumva mai viguroși, capabili, demni, spectaculoși și dominanți. Veți comunica cu cei din jur într-un mod mai afectiv și simbolic.

VĂRSĂTOR

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai curioase! Puteți avea parte și de șansa unui câștig material nesperat!

PEȘTI

Puteți obține prietenia ori protecția unui bărbat mai influent și respectabil. Veți fi și cumva mai liberali și progresiști în judecată. Astrele vă relevă și cumva mai spirituali, caritabili și misterioși!

Horoscop HashtagNews