Horoscop azi, duminică 15 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest definitoriu al zilei este redat de trigonul Lunii de pe Balanță cu planeta Saturn de pe Vărsător. Acest unghi astral ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, prudență, fidelitate, corectitudine și stoicism.

BERBEC

Veți avea parte de o zi satisfăcătoare în viața de cuplu! Puteți câștiga și prietenia unei persoane mai mature, serioase, capabile și bine cotate în plan social!

TAUR

Vi se prevede o ameliorare în planul sănătății! O femeie mai în etate de la locul de muncă vă va fi de mare ajutor! Vi se mai relevă și o consolidare forte sub raport social, profesional!

GEMENI

Astrele vă preconizează o zi cu reușite în cele ce țin de dragoste, amor! Puteți primi și o veste de bun augur de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

RAC

Raporturile cu familia se vor arăta calde, armonioase și înfloritoare! Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori o restituire.

LEU

Veți comunica într-un mod mai afectiv, sensibil și gentil! În viața de cuplu vi se prezintă evenimente satisfăcătoare! Este o zi bună și pentru afaceri și treburi de ordin legal!

FECIOARĂ

Astrele vă relevă o zi cu spor la bani! La locul de muncă vă veți arăta foarte implicați, harnici și capabili! Vi se preconizează și o semnificativă remediere în cele ce țin de starea de sănătate!

BALANȚĂ

Vă veți arăta mai sensibili, drăgălași și romantici! Veți atrage energii și evenimente pozitive asupra dumneavoastră! În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SCORPION

Vă veți arăta mai creativi și mai fertili sub raport mental, intelectual! Puteți beneficia și de susținerea discretă a unei femei mai în etate! Este o zi indicată pentru proiecte majore legate de casă!

SĂGETĂTOR

Puteți obține prietenia unei femei mai mature. Vă veți reliefa cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată! Puteți primi și o veste mai importantă!

CAPRICORN

Astrele vă relevă o zi de succes sub raport profesional! Vi se mai preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar! Veți fi foarte prețuiți pentru talentele, abilitățile și competențele voastre!

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi fericită pentru studiu, examinări și călătorii! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

PEȘTI

Aștrii zilei vă prevăd o zi cu deosebite satisfacții sentimentale! Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în planul sănătății! Vă veți arăta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

Horoscop HashtagNews