Horoscop azi, luni 16 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest principal al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Scorpion cu planeta Mercur, în retrogradare, de pe Capricorn. Această poziționare astrologică ne vorbește de: istețime, comunicativitate, adaptabilitate, elocvență și receptivitate intelectuală. Este, per ansamblu, o zi foarte potrivită pentru călătorii, pentru munci de ordin intelectual, comercial sau literar, precum și pentru acțiuni și activități de tip social, public.

BERBEC

Puteți beneficia de un mic ajutor financiar, bănesc. Mai puteți primi și o veste legată de o eventuală promovare! Comunicarea cu șefii se va realiza cumva mai eficace și eficient.

TAUR

Este o zi cu spor pentru afaceri! Puteți primi și o veste de bun augur de la sau despre o persoană mai tânără de la mare depărtare. Aveți o zi potrivită și pentru călătorii pe calea aerului.

GEMENI

Aveți parte de indicii ceva mai bune în planul sănătății! Relațiile cu colegii de la job se vor arăta destul de pozitive. Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o creditare.

RAC

Veți avea parte de evenimente frumoase, delicate și gingașe în viața romantică. Este o zi cu noroc și pentru câștiguri financiare speculative. Vi se prevăd reușite frumoase și în afaceri, precum și în treburi de ordin legal.

LEU

Vi se preconizează o relaționare favorabilă cu femeile din familie. Vă puteți resimți și cumva mai sensibili și nostalgici. La locul de muncă veți munci foarte iscusit și veți colabora optim cu colegii.

FECIOARĂ

Veți comunica într-un mod mai natural, deschis și elocvent. Puteți primi și o veste destul de bună! Este o zi de succes și pentru speculații de ordin financiar.

BALANȚĂ

Vi se relevă o zi cu spor la bani! Totodată, vă mai puteți descoperi, rafina sau potența și unele talente de ordin sensibil sau artistic. Relaționarea generală cu membrii familiei va fi foarte bună!

SCORPION

Vă veți reliefa mai emoționali, protectivi și senini sufletește. Aveți parte de o zi fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste destul de interesantă despre sau de la o persoană mai tânără.

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă prezintă mai intuitivi, spirituali și chiar și misterioși! Este o zi bună pentru a vă pune la bătaie talentele de ordin creativ! Totodată, este o zi de bun augur și pentru discuții și negocieri legate de bani!

CAPRICORN

Puteți câștiga prietenia unei femei mai în vârstă. Este o zi indicată și pentru acțiuni și activități de grup. Veți fi și ceva mai comunicativi, isteți, spontani, adaptabili și sociabili.

VĂRSĂTOR

Astrele vă relevă destul de populari și bine văzuți de către societate. Vi se mai preconizează și un bun succes în carieră! Puteți afla și un secret foarte interesant și important! O persoană mai tânără vă va ajuta într-un mod mai subtil.

PEȘTI

Aveți parte de o zi destul de fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste bună despre sau de la o femeie mai în etate de pe alte meleaguri. Mai puteți câștiga și prietenia unei persoane foarte deschise și inteligente!

Horoscop HashtagNews