sursă foto: Facebook Oana Diana Leonte

Liviu Dragnea i-a obișnuit pe români să aibă „lipici” la domnișoare dornice de afirmare și de prosperitate, după ce și-a oficializat relația cu Irina Tănase, pe vremea când conducea PSD și se vedea și candidatul României la alegerile prezidențiale. „Ghinion”, a fost condamnat definitiv pentru fapte de corupție și a stat la închisoare doi ani, timp în care iubita oficială, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost consolată de bărbați mai tineri de către fostul șef al social-democraților. La scurt timp după ce Dragnea a fost liberat condiționat, Irina Tănase a fost părăsită pentru o presupusă infidelitate.

La aproape un an de zile de când se bucură de libertate, Liviu Dragnea susține „din spate” partidul „Alianța pentru Patrie”( APP), fondat de Codrin Ștefănescu, bunul său amic. În ultima perioadă au apărut zvonuri că fostul șef al PSD iubește din nou, o altă domnișoară, șefa organizației de tineret APP. Este vorba despre Oana Diana Leonte, în vârstă de 25 de ani, fostă voleibalistă la echipa CSS Buzău, pasionată de limba franceză și de poezie.

Cu toate acestea, ea a ținut să sublinieze că NU are o relație amoroasă cu Liviu Dragnea și cere publicațiilor care au numit-o „iubita”, „amanta” lui Dragnea să șteargă articolele.

Presupusa iubită a lui Liviu Dragnea, Oana Leonte, reacționează: „Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este strict profesională”

Relația pe care o am cu domnul Liviu Dragnea este una strict profesionalã. Am intrat în politică pentru că îmi doresc o Românie așa cum și-au dorit-o părinții și străbunii noștri. Cred că tinerii din această țară sunt cei care pot reconstrui România cu credință în Dumnezeu, dreptate și adevăr. Îi rog pe cei care au scris lucruri inventate să le șteargă urgent!”, a scris Oana Leonte, pe pagina de Facebook.

De asemenea, Dragnea a făcut aluzie la zvonurile din presă și susține că aceste informații nu fac decât să strice imaginea publică a altor persoane, în cazul de față, a tinerei Oana Leonte.

 „Dacă au o problemă cu mine, și este evident că au, să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba”, a transmis și Liviu Dragnea, prin intermediul rețelelor de socializare.

Liviu Dragnea are interdicția de a ocupa funcții publice, iar susținerea lui față de APP este doar formală. În trecut, presa a mai scris despre o altă presupusă iubită de-ale sale, Cătălina Ștefănescu, în prezent, angajată la Parlamentul European.

Citește și: Liviu Dragnea a plecat de acasă. Irina și-a șters „urmele”