Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai critică protestul care a avut loc marți la sediul Ministerului Muncii, organizat de unele organizații, prin care s-a solicitat creșterea salariului minim pe economie.

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai, critici dure la adresa USR

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Alfred Laurențiu Mihai, susține că USR-iștii nu și-au dorit decât să facă circ, în fața Ministerului Muncii, fiind vorba despre un „așa zis protest la ministerul Muncii, organizat de unele ONG-uri ,,REZIST” pentru a cere creșterea salariului minim. Potrivit senatorului PSD, reprezentanții USR nu au făcut niciun demers pentru majorarea nivelului salariului minim în perioada în care s-au aflat la guvernare, împreună cu liderii PNL. Senatorul PSD susține că liderii USR au transmis instituțiilor europene că nu sunt de acord cu creșterea salariului minim.

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD va face o nouă propunere de majorare a salariului minim

Mai mult, susține senatorul Laurențiu Alfred Mihai, liderii USR au refuzat de mai multe ori, în ultimele săptămâni, invitația ministrului Muncii de a purta discuții cu privire la salariul minim, împreună cu reprezentanții ministerului, ai sindicatelor și ai patronatelor.
„Exact în momentele acestea critice, usr-iștii și cei din ONG-uri ,,REZIST” au rămas în criză …… de idei. Vă reamintesc domnilor, cât ați fost la guvernare nu v-a păsat de salariul minim! Ați uitat domnilor USR-iști cum ați procedat?? …….ați transmis instituțiilor europene că vă opuneți introducerii salariului minim la nivel european!”, este mesajul transmis de senatorul Laurențiu Alfred Mihai.Senatorul Laurențiu Alfred Mihai a subliniat că PSD a majorat nivelul salariului minim ori de câte ori a fost la guvernare, în Parlamentul European reprezentanții partidului inițiind și susținand ferm instituirea salariului minim la nivel european.”PSD va face o nouă propunere, în cadrul guvernului, pentru majorarea salariului minim, după finalizarea negocierilor cu sindicatele și cu patronatele.’, a mai declarat senatorul Laurențiu Alfred Mihai.

Alfred Laurențiu: „La mulți ani tuturor cetățenilor francezi cu ocazia Zilei Naționale”