Ludovic Orban și Rareș Bogdan / sursă: ziuanews.ro

Vicepreședintele PNL, și totodată europarlamentarul Rareș Bogdan și-a susținut de curând prietenia și colegialitatea față de mai marele său, premierul Ludovic Orban. Acesta, invitat la Antena 3, a declarat că partidul din care face parte se află în acest moment într-o situație de win-win și că o eventuală moțiune de cenzură a celor de la PSD nu ar afecta poziția lui Ludovic Orban, acesta având parte de susținere din partea membrilor PNL.

Citește și: PSD va depune moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban

“PSD e într-o situaţie în care e practic cu spatele la zid, iar noi, liberalii, suntem win-win în orice situaţie. Dacă dânşii nu depun moţiune sau depun moţiuni care nu trec, aşa cum arată astăzi situaţia nu vor reuşi să dea astăzi guvernul Orban jos, eu vă asigur că PNL nu va vota împotriva propriului Guvern, deci noi nu ne vom da jos Guvenul. Şi dacă rămânen în sală şi dacă nu, nu vom vota împotriva propriului Guvern. Niciun parlamentar liberal nu va vota împotriva propriului guvern, nu vom adopta modelul Liviu Dragnea-Sorin Grindeanu în momentul iunie 2017”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

Citește și: Rareș Bogdan anunță: PNL nu vrea cu USR-Plus la Primăria Capitalei

Întrebat dacă Orban ar avea vreun motiv să își dea demisia, Rareș Bodan a zis că nu ar fi niciun motiv pentru care Ludovic Orban să nu mai fie prim-ministru, declarând că niciun membru PNL nu va vota moțiunea de cenzură depusă de PSD.

#News