Marcel Ciolacu - PSD

Nu, nu suntem într-unul dintre noile filme cu Batman, produce de compania DC, ci în România, la compania de film PSD, cu Marcel Ciolacu în rol principal în acest moment. Încercând să fie „simpatic”, Ciolacu a dat declarații despre relația sa cu fostul prim-ministru, pe picior de întoarcere în PSD (după ce în 2017 el a fost exclus din partid de către Liviu Dragnea), Sorin Grindeanu. Deși avertizat că ar trebui să aibă grijă cu acesta din urmă, Ciolacu s-a dezis de comentariile „unor prieteni” cârcotași și a declarat:

Citește și: Ciolacu scoate colții și mușcă din reforma PSD

„De vreo câteva săptămâni am nişte «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timişoara

Citește și: Marcel Ciolacu se leapădă de… Dragnea

Partea frumoasă este că la același eveniment organizat la Timișoara, unde Ciolacu s-a dezlănțuit hipsterește, a fost prezent și subiectul de discuție și polemică, Sorin Grindeanu, care la un moment dat a spus că „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi puternici în judeţele din care provin”.

#News