Marcel Ciolacu

Nemulțumit de cum se derulează lucrurile în PSD în acest moment și dorind, în același timp, să mai impresioneze un pic, înainte de alegerile locale 2020, opinia electorală, președintele interimar ce se dorește a deveni președinte cu acte în regulă al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va face o serie de schimbări în structura partidului. Mai exact, acesta a zis că dorește o serie de modificări în Comitetul Executiv PSD.

Citește și: Meleșcanu în vizorul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Aflat ieri în Timișoara, Ciolacu a declarat că până de curând au existat o serie de nereguli în modul în care PSD acheltuit banii de care dispunea și că așa ceva de acum n-o să se mai întâmple.

„Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizaţie a fost a dumneavoastră (PSD Timiş – n.r.). (…) Modificările propuse la statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de preşedinţii de organizaţii, primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii Judeţene, astfel încât forul să fie cât mai larg şi niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face nişte modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic”, a declarat, duminică, la Timişoara, Marcel Ciolacu.

De asemenea, acesta a tăiat în carne vie și a spus că acei membri PSD care au cheltuit nejustificat banii publici în 2018 vor fi trași la răspundere.

Am cerut şi eu parte din raport să-mi explice. Am înţeles că raportul s-a închis. A existat o amendă. Cine a fost, o să răspundă. Cine a făcut tâmpenii, trebuie să răspundă”,

Citește și: Mărinimosului Ciolacu îi e milă de Dăncilă

#News