Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Cu toate că Viorica Dăncilă a intrat într-un con de umbră din punct de vedere politic, se pare că aceasta continuă să existe, totuși – chiar așa, și fără un loc de muncă. Cum am putea, oare, să uităm, de doamna noastră, doamna politicii românești, această Regina Maria a timpurilor noastre, după cum fanii dumneaei au numit-o la un moment dat? Viorica Dăncilă n-a murit (politic), Viorica Dăncilă doar așteaptă să se transforme, ca să-l cităm pe un mare gânditor al muzicii românești de caterincă, Mihai Mărgineanu.

Astfel, constatăm că Vasilica Viorica Dăncilă nu numai că n-are loc de muncă acum, însă mai e și rușinoasă. După marea sa retrogradare, ba din funcția de prim-ministru, ba din funcția de președinte al PSD, aceasta pare să nu mai stea la prea multe taclale cu ai săi colegi de partid, sau cel puțin așa declară Marcel Ciolacu. Viorica nu cere, așteaptă să i se dea.

”Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a spus Marcel Ciolacu – Mediafax.

Așadar, din declarațiile actualului președinte PSD aflăm că Dăncilă e suficient de mândră încât să nu ceară ajutorul la nevoie, dar că Ciolacu, mărinimos din fire, intenționează să găsească o soluție pentru ca aceasta să devină din nou un plătitor de taxe către stat. Nu de alta, dar „nicio femeie” nu îi este bine să stea acasă, la cratiță, în timp ce bărbatul se spetește să aducă bani în casă. Apoi, dacă lipsa locului de muncă ar continua, n-ar vrea nimeni să ajungă la situația de a-și vinde șevaletul pe care doamna și cu soțul dumneaei și-au priponit televizorul.

„Nu am un serviciu deocamdată. Am mai multe propuneri. (…) Când ai pierdut, rămân foarte puţini lângă tine”, a declarat la un moment dat, Viorica Dăncilă.

Nu vă temeți, doamnă! Marcel Ciolacu nu vă lasă la greu! Așa cum mereu e bine să ai o rudă mai avută care să-ți găsească un loc de muncă la aprozarul din sat, așa e bine că-l aveți și dumneavoastră pe Marcel. Iar dacă promisiunile lui se vor dovedi a fi deșarte, adicătelea, doar o altă strategie de imagine, aveți oricând contul de Facebook, cu ajutorul căruia puteți deveni un adevărat influencer al zilelor noastre.

#News