Gabriela Firea

Dacă până acum, Gabriela Firea îi venea în fire să zică lucrurilor pe nume, adică pe șleau, iată că acum, acuzată cum c-ar fi mult prea tranșantă în declarațiile sale virulente, aceasta alege să dea un nou ton acuzelor sale, încercând voalat să-l atace pe posibilul ei viitor contracandidat, Vlad Voiculescu, care, dacă va fi ales pe post de candidat din partea alianței, USR-Plus, ar deveni un mare pericol pentru aceasta.

Citește și: Discuții despre un singur candidat USR-Plus. Ce spune Dan Barna

Așadar, Firea laudă ce-l de-al 52-lea transplant hepatic întâmplat de curând la Spitalul Sfânta Maria din București, cât și profesionalimul echipelor românești parte din Agenția Națională de Transplant. Însă, cum o laudă nu vine niciodată fără reproșuri, aceasta ține să facă o comparație voalată cu ONG-ul din care Vlad Voiculesc face parte, acuzându-l pe acesta din urmă de campanie de denigrare și de obținere de foloase necuvenite de pe urma tranferului pacienților români în străinătate. Așadar, Firea scoate în evidență faptul că unele proceduri medicale s-ar putea realiza și la noi.

„Un nou succes medical intr-un spital administrat de Primaria Capitalei! Echipa de transplant a Spitalului Clinic Sfanta Maria a realizat al 52-lea transplant hepatic, la un pacient de 50 de ani, aflat intr-o situatie critica. Pacientul are o evolutie buna post transplant.

Felicit intreaga echipa medicala, coordonata de prof dr Narcis Copca – managerul spitalului si eminentul chirurg Igor Tudorache – prof dr la Centrul de transplant din Hanovra, care a realizat, deja, 4 din cele 52 operatii de transplant ficat.

Aceasta echipa medicala extraordinara a realizat si 8 operatii de transplant pulmonar.

Profesionalismul, onestitatea tuturor echipelor aflate sub coordonarea ANT, cat si constientizarea opiniei publice duc la imbunatatirea conditiilor generale in transplantul romanesc si la diminuarea efectelor campaniilor negative promovate de unele ong-uri fata de medicina romaneasca.

Aceste campanii de denigrare au avut ca scop obtinerea de foloase necuvenite prin transferul pacientilor romani in strainatate”, declară Gabi Firea pe Facebook.

Citește și: Gabriela Firea îl sfătuiește pe ministrul mediului să se mute din București

#News