Kobe Bryant și fiica sa / Foto: GettyImages

Vestea morții lui Kobe Bryant a șocat o lume întreagă. Acesta se afla în cursul zilei de ieri la bordul unui elicopter împreună cu fiica sa, aeronavă care s-a prăbușit din pricina unor defecțiuni în urma cărora a luat foc și a picat la sol. Toți cei aflați la bordul aeronavei au murit, inclusiv Kobe Bryant și fiica sa.

În urma tragicii vești, o serie de personalități ale sportului și nu numai, au lăsat mesaje înduioșătoare pe Facebook sau Twitter. Iată doar câteva dintre ele:

Gheorghe Mureșan  „Odihnește-te în pace, Kobe Bryant. Ai oferit atât de multe lumii baschetului. Rugăciunile și gândurile mele se îndreaptă spre familia Bryant”.

Dwyane Wade: ”Nu.. Dumnezeule, nu”

CJ McCollum: ”Nu îmi spuneți că asta este adevărat. Nu Kobe”

Kevin Love: ”Doamne, te rog, nu. Asta nu poate fi adevărat”.

Scottie Pippen: ”Sunt șocat. Cuvintele nu pot descrie ce simt. O zi incredibil de tristă și de tragică”.

Dennis Rodman: ”Sunt devastat să aud vestea morții prietenului meu, Kobe Bryant. Rugăciunile mele merg spre soția sa, Vanessa, spre copii săi și spre familia Lakers”.

Iker Casillas ”Nu pot să cred. Am rămas mască. Gândurile mele se îndreaptă spre familia sa, spre prietenii săi și spre lumea baschetului și al sportului în general. Odihnește-te în pace, Kobe”.

Usain Bolt: ”Încă nu îmi vine să cred”.

Francesco Totti: ”Sunt onorat că te-am cunoscut. Campion pe teren și în afara lui. Odihnește-te în pace, Kobe Bryant”.

Nadia Comăneci: ”Este oribil și trist să văd moartea legendei, Kobe Bryant”.

„Cumplită veste. Unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile. R.I.P. Kobe Bryant”, a scris Gheorghe Hagi, pe Facebook-ul său.

Kobe Bryant a fost una dintre cele mai mari stele ale baschetului american, întreaga sa carieră dedicând-o echipei Los Angeles Lakers, cu care a intrat în NBA, câștigând de 5 ori campionatul.

#News