Doi bărbați din Oradea, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Cei doi bănuiți vor fi prezentați la Tribunalul Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Doi bărbați din Oradea au fost reținuți într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, după ce anchetatorii au organizat percheziții și un flagrant. Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, anunță că „au prins în flagrant delict un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 47 de grame de pulbere cristalizată 3CMC (drog de mare risc)”, potrivit stiripesurse.ro.

De asemenea, în autoturismul acestuia, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, alte 10 grame de astfel de substanță, așezată în pungi pregătite pentru vânzare.

La locuința tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate în vederea cercetărilor alte 147 de grame de pulbere cristalizată, sume de bani și diferite obiecte. Anchetatorii au organizat ulterior un alt flagrant pentru prinderea unui bărbat, de 27 de ani, din Oradea, suspectat de trafic de droguri de mare risc. Există suspiciunea ca bărbatul i-ar fi furnizat drogurile tânărului de 23 de ani, fiind depistat în timp ce ar fi încercat să comercializeze 150 de grame de pulbere cristalizată. La finalul acțiunii, bănuitul a predat polițiștilor alte 80 de grame de cannabis, pe care le deținea în locuința sa, în vederea comercializării. Cele două persoane au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Oradea, iar, după audierea acestora, procurorul de caz a dispus măsura reținerii lor, pentru 24 de ore.

Incendiu puternic la o hală de depozitare calculatoare din județul Mureș