Liviu Dragnea, întâmpinat cu „pâine și sare” în Teleorman

Fostul lider al social democraților s-a afișat „tot un zâmbet”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, prinde tot mai bine la public, mai ales de când este singur. Acesta a fost întâmpinat cu „pâine și sare”, de un grup de „adevărați români și patrioți”, potrivit postării făcute de acesta pe contul său de socializare.

„Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan (n.r. fost ministru de Interne). Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an. Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Acesta nu a ezitat să își exprime mândria de a fi teleormănean, ținutul făcut celebru de artistul popular Liviu Vasilică. „Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste. Mulțumesc tututor celor pe care i-am intâlnit astăzi, adevărați români și patrioți”, a mai scris fostul lider social democrat, adăugând că „astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe”.

Liviu Dragnea, liber și în libertate

Liviu Dragnea a fost liberat condiționat, la jumătatea lunii iulie, la mai bine de doi ani de la condamnare, iar de atunci este foarte vizibil în social media, unde promovează noua formațiune politică, înființată de bunul său prieten, Codrin Ștefănescu – Alianța Pentru Patrie. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a fost numită APP-ul lui Dragnea. De altfel, după ce îi vor expira restricțiile impuse de instanță, nu ar trebui să mire pe nimeni apariția în primul rând al politicii românești.

Dacă pe plan politic, deocamdată testează „marea cu degetul”, în plan personal, Dragnea se află într-o pauză asumată în relația sa cu Irina Tănase, cea care l-a așteptat toată perioada în care a fost încarcerat. Astfel, pentru a pune capăt tutoror „speculațiilor” privind această ruptură, Dragnea a venit cu două precizări importante „pentru țară”. Fostul lider politic afirmă că viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. „Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale”, scria Liviu Dragnea, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Liviu Dragnea reacționează la „speculațiile” legate de viața sa privată