Liviu Dragnea reacționează la „speculațiile” legate de viața sa privată

„Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”

Fostul lider social democrat, Liviu Dragnea, este vizibil deranjat de atenția care i se dă relației sale cu tânara Irina Tănase, subliniind într-o postare pe o rețea de socializare că sunt doar „speculații și povești cu iz telenovelistic”, menite să acopere știrile cu adevărat importante despre viața și problemele românilor.

Astfel, pentru a pune capăt tutoror „speculațiilor” privind posibila ruptură de iubita sa, Dragnea a venit cu două precizări importante „pentru țară”. Acesta afirmă că viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. „Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale”, a scris Dragnea pe contul său de Facebook, adăugând că nu îl caracterizează acest lucru, ba mai mult, că nu se va apuca de asta acum, la anii lui. Dar nu a ezitat să menționeze că „există schimbări în viața fiecăruia și există decizii”, garantând că își va asuma întotdeauna deciziile luate, așa cum a făcut-o și în viața politică. „Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a mai scris fostul lider PSD.

Cât privește faptul că a fost „absent” de ziua sa onomastică, acesta a precizat că și-a petrecut-o alături de copiii săi, urmată de o zi de „lucru” la partid, la APP-ul creat de Codrin Ștefănescu. „Orice altă «știre» e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu «senzațional» și cancan, însă asta e doar o perdea de fum”, a continuat Dragnea, subliind, încă o dată, că subiectele și problemele românilor sunt altele și „ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”.

De altfel, în același ton a comentat și Codrin Ștefănescu, ce consideră că toată atenția de care s-a „bucurat” Dragnea în ultimele zile nu a fost decât o distragere de la certificatul verde, despre care zice că este parte dintr-o dictatură medicală „hotărâtă din exterior”.   

Citește și: Liviu Dragnea a plecat de acasă. Irina și-a șters „urmele”