Sursa foto: Facebook/ Catalin Otto Zmarandescu

După 71 de zile la „Survivor România”, Cătălin Zmărăndescu a trecut printr-o schimbare radicală, slăbind zeci de kilograme în concursul ce a avut loc în Republica Dominicană.

După ce a fost eliminat și a început să mănânce, din nou, regulat, sportivul a decis să se urce pe cântar să vadă câte kilograme a slăbit în cele 10 săptămâni cât a fost departe de casă.

Când a plecat la „Survivor România”, acesta avea 114 kilograme, iar acum a ajuns la mai puțin de 90 de kilograme.

Schimbări radicale în cele 10 săptămâni de concurs

 „89 de kilograme am, frate! Și am venit cu 114. Doamne, nu cred. Cântarul nu minte. M-am cântărit abia astăzi după ce două zile am mâncat ca spartul. Că așa este după Survivor România, doar la Pro TV”, a declarat Zmărăndescu.

Sportivul a vorbit și despre eliminarea sa de la concurs, acesta precizând că e momentul să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. El a spus că s-a simțit foarte singur pe toată durata șederii în Republica Dominicană, dar a rămas același om, devenind mai înțelegător cu cei din jur și mai răbdător.

„Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani”, a spus sportivul, potrivit Libertatea.

De asemenea, acesta a vorbit și despre unul dintre defectale sale: încrederea în oameni. Sportivul speră ca pe viitor să nu mai acorde încrederea fiecărei persoane pe care o întâlnește.

„Cu siguranță, Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a concluzionat sportivul.

Zmărăndescu pleacă din Republica Dominicană mai bogat cu 45.000 de euro, acesta câștigând săptămânal suma fabuloasă de 4.500 de euro. Chiar dacă a avut mai multe conflicte pe tot parcursul emisiunii, sportivul a fost primul eliminat care i-a salutat pe toți după ce a aflat că a fost eliminat.

Zanni, marele câștigător al Survivor România!