Sursa foto: Pixibay

După ce timp de doi ani au fost despărțiți din cauza pandemiei de Covid-19, un vietnamez a decis să încalce orice regulă și să se alăture soției sale.

Ho Hoang Hung a plecat din Phuket, din sudul Thailandei, la începutul lunii martie, acesta având asupra sa câteva pachete de tăiței instant și sticle cu apă. El a cumpărat a mică barcă pneumatică și era convins că va reuși să se întâlnească, din nou, lângă soția sa ce se afla în India.

Din păcate, bărbatul nu a luat cu el haine de rezervă, busolă sau o hartă, pentru a se putea orienta în ce direcție merge.

Dragostea și riscul de a-și pierde viața

Acesta a avut în plan să traverseze Golful Bengal și să ajungă în India la 2000 de kilometri pentru a-și revedea soția. Povestea lui începe în Vietnam, de unde a zburat spre Bangkok.

După ce a aflat că are nevoie de viză pentru a călători în India, acesta a decis să își cumpere o barcă și să se aventureze pe ocean. În cele două săptămâni, bărbatul a făcut puține progrese, acesta riscând să își piardă viața din cauza valurilor și a vremii instabile din această perioadă.

În urmă cu două zile, bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit de o barcă de pescuit în apropierea insulelor thailandeze Similan, informează Digi24.

Pichet Songtan de la Centrul de comandă pentru securitatea maritimă din Thailanda a declarat că bărbatul a fost plasa în custodie, după ce pescarii au luat legătura cu autoritățile locale.

A furat 1 milion de euro, din dragoste, pentru amanta româncă