Sursă foto: Facebook/Radu Ștefan Banică
Sursă foto: Facebook/Radu Ștefan Banică

Radu Ștefan Bănică, fiul îndrăgitului artist Ștefan Bănică Junior., are vârsta de 20 de ani și a dezvăluit că are o relație foarte frumoasă cu frații săi, proveniți din celelalte căsătorii ale tatălui său.

Radu Ștefan Bănică, a vorbit despre frații săi, copii care provin din urma altor căsătorii ale lui Ștefan Bănică Junior: ”Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie”

Tatăl său, Ștefan, și mama sa, Camelia Constantinescu, au format un cuplu din 2000 până în 2005.
Despărțindu-se de mama băiatului, Ștefan s-a recăsătorit cu Andreea Marin cu care are o fiică, Ana Violeta, care a împlinit 14 ani.

După despărțirea de Andreea Marin, acesta s-a recăsătorit cu Lavinia Pîrva, cu care are un fiu, Alexandru Bănică, în vârstă de doi ani și jumătate.

Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie. La noi e foarte dezvoltat. Ne iubim foarte mult. Cu Violeta mă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii. Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine. El crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ, o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta”, a declarat tânărul pentru Fanatik.

Băiatul a mai declarat că a moștenit de la părinții săi ceea ce este mai bun, respectiv talentul, pasiunea, dar și educația

De la mama sa, Camelia Constantinescu, Radu Ștefan Bănică spune că a preluat spiritul de familie și modestia.

De la tata tot ce e legat de viața artistică. Mi-a dat și sfaturi în domeniu. Mi-a spus să mă concentrez la fiecare lucru pe care îl fac, ca să iasă bine. Și să îmi văd de drum indiferent de piedici, să nu mă dau bătut niciodată”, a completat fiul lui Ștefan Bănică Junior.