Ștefan Bănică Jr., apariție șocantă! Cum a fost surprins cunoscutul artist

Ștefan Bănică Jr. era vânăt la ochi

Ștefan Bănică Jr. a avut o apariție șocantă. Artistul, care era vânăt la ochi de parcă se bătuse, a intrat într-o farmacie din București.

Ștefan Bănică Jr. își face apariția la volanul bolidului său de lux în cartierul Dorobanți. Artistul intră rapid în prima farmacie pe care o vede. După ce vorbește câteva minute cu farmacista și ia medicamentul, artistul se urcă la volanul bolidului și pleacă rapid.

Artistul este vânăt la ochi. O explicație plauzibilă poate fi faptul că ar fi suferit o intervenție chirurgicală numită blefaroplastie inferioară.

Intervenția chirurgicală este menită să repare pleoapele căzute, să îndepărteze excesul de piele, mușchi și grăsime. Scopul îl reprezintă îmbunătățirea vederii, dar și obținerea unui aspect mult mai tânăr al ochilor.

Pe Instagram, Ștefan Bănică Jr. postează fotografii în care apare cu zâmbetul pe buze, dar și cu ochelari de soare. Aceștia sunt folosiți pentru a ascunde vânătăile care-i vor da bătăi de cap.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști români. S-a născut la 18 octombrie 1967 la București, fiind fiul regretatului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. Este un actor, compozitor, interpret, producător și moderator TV român de origine rromă, la fel ca tatăl său.

A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină. Are zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru.

A fost căsătorit cu actrița Mihaela Rădulescu în perioada 1994 – 1999. A avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, Radu Ștefan. Cei doi însă nu au fost căsătoriți oficial și s-au despărțit în anul 2005.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu realizatoarea TV Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013 Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au divorțat.

Ștefan Bănică Jr. are o relație cu cântăreața Lavinia Pârva, care i-a dăruit în 2019 al treilea copil, pe micul Alexandru.

Citește și: Andreea Marin ar putea colabora cu Ștefan Bănică Jr.