Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Copil fiind, Chirilă a cerut alocație specială, dar pretinde că n-a cerut nimic. Scrisoarea deschisă nu a fost inițiată de el, dar i-ar fi plăcut să o inițieze.

Nu vrea bani pentru că e pandemie, dar vrea bani pentru că trece prin pandemie. Nu se simte vinovat, dar dă vina pe presă. Nu manipulează, dar acuză manipulatorii. Nu există manipulatori? Inventează manipulatori. Așa cum inventează, peste noapte, versuri despre cât de tânăr și neliniștit e Tudor care încă se crede idolul adolescentelor dezamăgite în dragoste, adolescente care au cam sărit acum de 35 de ani.

Nu spun că ar fi mai cinstit să muncești și nu să ceri bani de la Guvern pentru simplul motiv că te cheamă Tudor Chirilă. Zic doar că dacă am întinde cu toții mâna, ar avea iar dreptate occidentalii: românul e milog, cerșetor și leneș.

”Adevărul manipulează mizerabil mințind prin omisiune și acreditând ideea că semnatarii scrisorii deschise către guvern în care se cere includerea artiștilor în schema de ajutor de stat, o fac doar în nume propriu. Unu la mână că așa ceva nu ar fi posbil, doi la mână, din scrisoare reiese destul de clar. Situația în care se află România astăzi, cu o clasă poltiică incompetentă și cu un aparat de stat nefuncțional, se datorează în mare măsură acestui gen de „jurnalism„.

Încă o clarificare: scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali.

Detractorii nu se gândesc însă că Vama, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vama, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol.

Acum, liber la hatereală:)”, scrie Chirila pe Facebook.

Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

Ne pare rău, Tudore, că ai impresia că treci singur prin anul 2020. Dar mâna care nu spune o poveste ar face bine să găsească un loc de muncă.

Citește și: Godină: ”Concertele plătite din bani publici ar trebui interzise”

Foto

#News