Captură video/Facebook
Captură video/Facebook

Oficialii dintr-un oraș din Texas au precizat că o mică poșetă, fabricată în anii 1950, a fost descoperită în interiorul zidurilor unei foste școli.

Mai intereseant decât atât, proprietara obiectului vintage a fost, și ea, indentificată.

Reprezentanții societății istorice League City din districtul școlar independent Clear Creek au spus că poșeta a fost găsită recent.

Descoperirea a avut loc în timpul lucrărilor de renovare la Centrul comunitar League City, care a servit anterior drept unitate de învățământ.

Captură video/Facebook

Bilete de dragoste, bani și un mic jurnal cu însemne din anul 1950

Poșeta era plină mici însemne, bilețele, dar și un portofel care, după verificări, s-a dovedit a fi un jurnal. Gândiți-vă la zilele de astăzi, la platforma Facebook pe care scriem orice. Femeia căreia îi aparține mica gentuță a scris bilețele despre viața ei amoroasă. A scris despre despărțirile prin care a trecut. A scris despre persoanele iubite”, a transmis Vicepreședintele Societății Richard Lewis, într-un videoclip postat pe contul de Facebook.

Captură video/Facebook

Numele posesoarei este Beverly Williams. Femeia strânsese în poșetă numeroase fotografii datând de acum 50-70 de ani

Oficialii au spus că au reușit să contacteze familia lui Williams. Din păcare, femeia a murit în luna septembrie a anului 2016.

Cu toate acestea, cei care au făcut descoperirea au putut discuta mai multe cu fiica ei.

A fost uluită de ceea ce i-am povestit”, a spus Lewis pentru Houston Chronicle, potrivit publicației Upi.com.

Societatea istorică a spus că va dezvălui mai multe detalii despre descoperirea poșetei, în cadrul unui eveniment care va avea loc în data de 27 octombrie.