Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mai mulți muncitori care restaurau o școală din Australia au descoperit un mesaj ascuns într-o sticlă, transmite publicația Upi.com.

Obiectul găsit în turla școlii ar fi fost ascuns de către unul dintre dulgherii care a construit inițial structura în 1935.

Direcțiunea școlii de stat Junction Park din Annerley, o suburbie a orașului Brisbane, Queensland, a declarat că lucrătorii Queensland Heritage Restorations au găsit sticla, întâmplător, în timp ce lucrau la restaurarea turnului.

Nota din sticlă este datată: 12 octombrie 1935

După ce au citit mesajul, autoritățile au fost surprinse să descopere că mesajul a fost scris în urmă cu 86 de ani. Potrivit textului, a fost stabilit faptul că acesta a fost scris de un ucenic tâmplar.

Bărbatul, pe numele de Gordon Benson, avea, la acel moment, vârsta de 16 ani.

Cel care a lăsat mesajul a scris că speră ca biletul va fi găsit, după ani, de către copiii sau nepoții săi

Școala a găzduit marți o ceremonie în care ministrul Transporturilor, Mark Bailey, a prezentat nota lui Geoffrey Benson și Marilyn Blundell, doi dintre cei cinci copii ai lui Benson.

Nu a fost o surpriză că scrisoarea din sticlă a fost scrisă de tatăl meu. Tata s-a gândit întotdeauna la familia lui, la copiii lui și la viitorul copiilor săi” a declarat Geoffrey Benson pentru Australian Broadcasting Corp.