Captură video Twitter
Captură video Twitter

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a folosit, recent, Avatarul Horizon Worlds. Mai mulți internauți au declarat că noul filtru transformă fața într-un fel de mască ”bântuită”, precizează publicația Futurism.

În ciuda reacției utilizatorilor de internet, Matt Reed, un tehnolog creativ din Nashville și creator de măști HoriZuck, a declarat pentru publicația Futurism că noul avatar este ”la modă”. Mai mult, acesta ar fi folosit de din ce în ce mai multe persoane, fie din curiozitate, fie din amuzament.

Desigur, minunatul avatar Horizon al lui MetaMark este în tendințe. Am decis să văd cum ar arăta o mască Zuck”, a precizat Reed, ironizându-l pe fondatorul platformei Facebook.

În acest moment, filtrul cu fața lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este la dispoziția oricărui utilizator de Snapchat. Mai mult, filtrul poate fi încercat de oricine, indiferent de trăsături sau de dimensiunea feței

Acest filtru a făcut oamenii să zâmbească și asta mi-a încălzit inima. Este lucrul meu preferat”, a adăugat tehnologul.

Cu toate acestea, Reed a ținut să recunoască faptul că ”masca”, deși populară, este destul de înfiorătoare.

Când am văzut că funcționează, am fost oarecum îngrozit. M-am gândit imediat la personajul Leatherface din filmul Texas Chainsaw Massacre. După, m-a făcut să râd, dar nu știu dacă restul lumii ar avea aceeași reacție”, a continuat Reed.

Într-un thread de Twitter, Reed a postat mai multe clipuri celebre cu ”masca” tip Zuckerberg, precizând că este fericit să facă oamenii să râdă.