Cumpănașu a devenit preferatul meu de pe Facebook. Are fix toate calitățile pe care le caut: frumusețe, inteligență, chelie subtilă și dinți de iepuraș puțin accidentat. A, da. Și scrie cu majuscule. Ai impresia că se răstește la tine cu dințișorii ăia de iepuraș și nu știi exact dacă să râzi sau să te temi.

Despre ce scrie? În general, despre nimic. Adică, despre nimic interesant. Singurii interesați de compunerile lui Cumpănașu sunt câțiva pensionari care nu știu pe ce planetă se află și în ce an suntem. Și niște gospodine în pauza de ciorbă. Și vecinul meu veșnic beat.

Veșnic supărat pe viață în general, pe viața sa, dar și pe viața altora, Cumpănașu a făcut o nouă compunere:

”Sistemul a decis: umilirea până la capăt pentru mine și familia mea: Nicolae Alexe a fost repus în funcție‼ Fostul șef al Poliției Olt care a coordonat operațiunea de „salvare” a Alexandrei‼ Același Alexe care a apelat la interlopi pentru localizarea ÎNGERULUI nostru‼ Sistemul s-a regenerat și TOȚI cei sancționați sau demiși au fost REPUSI în funcție și din Decembrie a început operațiunea de răzbunare și hărțuire a Sistemului față familia mea‼ Teo și Nelu sunt pur și simplu distruși. În cursul zilei de azi sau mâine vom anunța ce măsuri vom lua față de această decizie a instanței de repunere in funcție a CALAILOR Alexandrei‼Mesajul este simplu: NIMENI nu mai are voie să se lupte cu SISTEMUL‼ Tarlaua de sclavi NU are drepturi‼

P.S.: La ora 16:00 vă aștept în LIVE pt deciziile familiei față de această situație dar și față de restul CALAILOR de la Caracal‼MURIM CU EI DE GÂT‼”

Da, are cumva dreptate, bietul Alexandru. Un tip care a investigat un caz (urât) a fost demis. A trecut timpul și a fost pus iarăși în funcție. Toată lumea a aflat, toată lumea are întrebări. Și nervi. Și nu se va schimba prea curând ceva.

Dar ce face Alex e doar reclamă proprie la dințișorii lui de iepurici supărici.

Citește și: Cumpănașu nu-și cumpănește cumpăna cuvintelor

#News