foto facebook

Primăria Sectorului 4, condusă de primarul Daniel Băluță, a scos la licitație un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunț de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Mai exact, instituția ar putea cumpăra până la 100.000 de viziere, din policarboat, reutilizabilă, cu greutatea maximă de 200 grame, în funcție de necesități. Prețul estimat pe vizieră este 50 lei, firma care va oferi prețul cel mai mic fiind câștigătorul.

Licitații făcute de Primăria S4

”Autoritatea contractantă a optat pentru încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni, având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creștere masivă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2, precum și măsurile dispuse în sarcina Autorităților Locale prin Decrete și Ordonanțe Militare, în vederea limitării infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2 în rândul cetatenilor, inclusiv pentru copiii din Sistemul Național de Educație din Instituțiile de Învățământ situate pe raza Sectorului 4”, se arată în sistemul electronic de achiziții publice.

Contactat de HotNews.ro, primarul Daniel Băluță a argumentat că vrea să fie pregătit pentru redeschiderea unităților de învățământ, în condițiile în care administrația locală va fi obligată să asigure dezinfectant și preferă să organizeze transparent, o licitație, decât să facă atunci, rapid, achiziție directă.

Vizierele cerute au următoarele caracteristici: material – policarbonat, PET, etc; prindere de cap, ușor de curățat, foarte rezistentă; ușor de purtat, confortabilă; protecție pentru: ochi, nas, gură; mărime: universală; greutate maximă 200g; grosime – 0,8 – 1 mm; rezistentă la temperaturi -40 + 60 grade Celsius; ecran rabatabil; rezistentă la factori externi, greu casabilă; reutilizabilă prin sterilizare; hipoalergenic.

Cantitatea minimă estimată la nivelul acordului-cadru este de 20.000 bucăți, iar cantitatea maximă – 100.000 bucăți/viziere. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent : 1.000.000,00 lei fără TVA.

Termen limită de depunere a ofertelor este 29 mai. Numărul maxim preconizat de participanți la acordul-cadru este de 20 companii/asocieri.

Dezinfectant pentru mâini, necesar în școli

Primăria Sectorului 4 mai are în desfășurare licitația pentru încheierea unui acord-cadru de până la 49,5 milioane lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de dezinfectant pentru mâini, pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Primarul Daniel Băluță a argumentat că vrea să fie pregătit pentru redeschiderea unităților de învățământ, în condițiile în care administrația locală va fi obligată să asigure dezinfectant.

Mai exact, Primăria vrea să cumpere gel dezinfectant pentru mâini, cu efecte virucide, testat dermatologic, livrabil în recipiente de 50ml, 75ml, 150ml, 1L, pe baza de alcool, maxim 75% alcool etilic, iar produsul să fie avizat de Comisia Națională pentru produse biocide din Ministerul Sănătății și fără efecte adverse pentru sănătate.

Cantitatea maximă estimată la nivelul acordului-cadru este de 330.000 L de gel dezinfectant, iar valoarea estimată este de 49,5 milioane lei fără TVA. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 5.940.000,00 lei fără TVA.

Termen limită pentru primirea ofertelor este 26 mai 2020.

#NEWS