Un nou capitol marca Facebook: să râdem cu Alexandru. Printre emoticoane cu semne roșii de exclamare și hăhăieli, Alexandru se ține iar de postat. Discută iar chestii total neinteresante cu iz politic: un elev de 42 de ani și-a picat examenul. Trist, ce să zic. S-a tot scris despre. Măcar e un elev sincer și nu a inventat diplome și note de trecere ca alți politicieni. A încercat, a picat și a recunoscut. Dar Alexandru Cumpănașu ține musai să-l facă de rușine. În public. Și să înșire și câte diplome are el în sertarul din dormitor.

Sinceră să fiu, sunt sigură că omului nu-i prea pasă de examenul de Bacalaureat. Dacă-i păsa, îl avea bifat acum 20 de ani. Nu aștepta să ajungă la frumoasa vârstă de 42 de ani, să ia notă mică și să-l supere grav pe Alexandru Cumpănașu.

Și mai cred că respectivul elev nu se prea axează pe nota de la bacalaureat când învârte în cratița cu afaceri politice.

”Începe Serialul „Analfabeții care ne conduc”

BAC LA 42 ANI CU 3,6 NOTA LA LIMBA ROMÂNĂ‼

Dragi prieteni, v-am promis că voi scoate la suprafață ipocrizia politicienilor români‼

Le mai spun încă o data: NU UIT ȘI NU IERT PE NIMENI CARE MI-A FACUT RĂU‼Mi-am pus aici pe Facebook în ultima săptămână toate studiile, diplomele, titlurile obtinute ca răspuns la criticile din campanie (inclusiv PNL si PSD) când mi-am finalizat mesteratul‼

Și v-am promis că o să râdem teribil de inculții și zevzecii din politica românească. Dar nu mi-am închipuit în halul asta. Se pare că PRIM-VICEPRESEDINTELE PNL VRANCEA, unu pe nume Moroșanu nu avea BAC-ul‼Să zicem ca asta e…se mai întâmplă. Dar să-l dai la 42 ani în timp ce conduci soarta oamenilor dintr-un județ și să iei 3,6 la limba română este totuși prea mult‼ Și a declarat că la 42 ani a mai făcut și meditații”.

Și aici urmează partea mea preferată, în care Alexandru râde:

”Rad de mă țin de burtă. Pai să înțeleg că standardele uriașe pt mine în campanie din partea PNL și a trompetelor din presă nu se aplică măcar la un nivel minimal la VÂRFUL PNL. Vă spun, așa ceva rar întâlnești. Atata ipocrizie și penibil. Mâine revin cu unu de la PSD‼

Hai băieții, scoateți diplomele. Sau măcar dați o probă de cultură generală la TV ceva. Am uitat să vă spun: geniul asta de 42 de ani din Neamț cică a facut contestație împreună cu pustimea și speră să ia 5‼

Dragi români, ăștia ne conduc țara de la mai toate partidele‼ Iar când veți afla câți LIDERI moraliști au terminat facultatea la HERCULANE. Atunci să te ții…‼”

Alexandru râde de se ține de burtă că un elev de 42 de ani a picat bacul. Nu mă pot opri să nu-mi imaginez cum ai putea să râzi cu o gură atât de mică. E o notă mică, o gură mică și un status prea mare și prea degeaba.

A trebuit să șterg atât de multe emoticoane, încât cred că și Alexandru ar pica la proba de caligrafie. Dar nu râdem de el. Că se va supăra și ne va dedica niște statusuri. Cu semne multe de exclamare.

Citește și: Orban sparge pușculița și relansează economia

#News