Carantină, dulce carantină: un producător internațional face mai mult bine decât politicienii care seamănă panica. Sau, mai mult bine decât Media, care se încăpățâneză să o întrețină prin știri false.

E poate doar un simplu anunț pe pagina lor de Facebook, dar, pentru mine și mulți alții, este o veste bună. Că încă nu am uitat cum să fim oameni și cum să ne încurajăm reciproc:

”Sonimpex Topoloveni, producătorul mărcii internaționale „Magiun de prune Topoloveni„, donează produsele sale pentru cei aflați în carantină. Astăzi, 16 martie, au fost donate către centrele de carantină, în colaborare cu Organizația de Serviciu Comunitar Rotary Club București Cișmigiu, 1000 de borcane de magiun de prune, 250 de borcane de magiun de struguri și 120 de borcane de dulceață de căpșune – produse 100% naturale românești marca Topoloveni Si Topoloveana.

Ne propunem să ajutăm românii în perioada de criză, dar și să atragem atenția altor potențiali donatori din România asupra importanței carității pentru comunitate în aceste momente.

Chemăm pe cei care pot contribui la această inițiativă să ni se alăture! Ca producători de alimente suntem direct răspunzători de sănătatea românilor și direct implicați în ieșirea din situația de criză sanitară și alimentară actuală.”

Dacă de obicei firma oferă românilor de pretutindeni produse naturale, fara zahăr adăugat, adevarate alimente funcționale, preparate doar din fructe și legume românești, de data asta, a ales să le doneze.

De menționat este și faptul că magiunul natural de prune Topoloveni este un produs tradițional românesc, 100% natural, care are în compozitie doar prune românesti. Este indicat tuturor categoriilor de consumatori, de la bebeluși de 6 luni când se începe diversificarea alimentației și până la pensionari de toate vârstele și persoane diagnosticate cu diabet.

Citește și: Primăria Capitalei face fapte bune în plină criză de coronavirus: #ÎngrijiriLaDomiciliu

#News