Nu știu exact ce-o fi fost în capul celor de la Bebe Tei atunci când au decis că-i cazul să vândă o banană de silicon pe post de rozătoare universală pentru copii de 3 luni +. Există două mari posibilități: ori cineva a vrut să facă o glumă proastă, ori altcineva, mai exact cel responsabil cu achizițiile, este, prin natura lui, o glumă proastă dăruită de natură, mamei lui.

Nu, nu am copii. Dar dacă aș avea cu siguranță aș avea mare grijă ce fel arată jucăria lui pentru dentiție. Nu de alta, dar poate mi-aș dori să mai ies cu copilul în public, caz în care o banană cu formă discutabilă parcă n-ar fi chiar cea mai bună idee. Nu pentru mine, nu pentru el, nu pentru cei din jur. O banană din silicon care arată în halul ăla pur și simplu nu e o variantă decentă, oameni buni de la Bebe Tei! Prin comparație, cârpa umedă cu zahăr, cea folosită de strămoșii noștri acum câteva zeci-sute de ani, pare o idee excelentă. Înțelegeți cam cât de aiurea e jucărica voastră?

Bebe Tei, divizia sex-shop?

Nu mă înțelegeți greșit, o banană e o banană. Un fruct ca toate celelalte, modificat un pic genetic și nimic mai mult. Însă judecând un pic forma respectivei jucării pentru dentiție, importată și vândută de Bebe Tei, nu pot să nu mă întreb dacă nu care-cumva, marele lanț cosmetico-farmaceutic și-a deschis o divizie nouă, și-anume una de sex-shop? Să-mi fie iertată alăturarea denumirii de sex-shop în același context cu produsele destinate copiilor, însă vedeți dumneavoastră, eu nu sunt decât un fin observator. Gafa e făcută deja de către cei de la Tei, singurul meu scop fiind acela de a o documenta și îndosaria.

Nu, nu cred că vorbim despre o gafă intenționată – refuz să cred asta, de altfel. Cu toate astea, o gafă neintenționată nu este mai puțin gafă. Iar copilul cu o astfel de arătare în gură nu va arăta mai drăgălaș, ci mai de grabă va arăta ca un copil de soarta căruia și-a bătut joc cineva neinspirat. În primul rând producătorul, în al doilea rând Tei, în al treilea rând părintele chior care achiziționează așa ceva.

Chiar așa: cum stați, glumeților, cu vânzările la banana din silicon pentru dentiție? Înghesuială mare, nu-i așa?

Țin să menționez că articolul de față nu este nici advertorial, nici reclamă negativă. Bebe Tei nu are nevoie de niciun fel de reclamă, fie bună, fie rea. Ei sunt cine sunt și n-o să le ia nimeni asta: nici măcar articolul de față. Dar parcă n-ar strica să fie un pic mai atenți la detalii, totuși.

Citește și: EndeavorRX: jocul video care ajută copiii cu deficit de atenție

#News