Ajuns prin platourile Televiziunii Române, premierul Ludovic Orban a fost, la un moment dat, întrebat de unde va face bani pentru așa-zisa relansare economică, având în vedere că previziunile actuale nu sunt unele dintre cele mai vesele. Însă nu vă îngrijorați! Liberalii au totul sub control, așadar, sigur pe sine, Ludovic Orban a declarat cum că banii vor veni din companii de stat, din buget, iar acolo unde se poate, chiar din fonduri europene, resursa de care, aparent, s-au ferit cam toți ceilalți de dinaintea lui.

Ludovic Orban: „Am încetat practica jefuirii companiilor de stat practicată de guvernările anterioare”

”Avem mai multe resurse și aici vrem să creștem anual banii alocați investițiilor.

Din bugetul companiilor de stat, să înceteze practica managerilor de companii de stat care blocau investițiile pentru a crește profitul și pentru a-și crește astfel bonusurile.

Am încetat practica jefuirii companiilor de stat practicată de guvernările anterioare, care nu doar că le luau dividentele, dar le luau și cash-ul.

Evident, vor fi și fonduri europene. Când am ajuns noi la guvernare erau absorbiți doar vreo 5 miliarde și ceva. În 6 luni noi am atras peste 2 miliarde de euro, bani decontați și intrați în țară.”, a spus Ludovic Orban, la TVR.

Citește și: Marius Budăi a învățat alfabetul până la litera „P”

#News