Gabriela Firea

PNL a comandat un sondaj INSCOP pe care l-au dat publicității joi. Pe banii PNL sondajul indică un avans de 9 procente în favoarea lui Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei, față de Gabriela Firea. Conform INSCOP, candidatul opoziției ar obține 54,4% din voturi, iar actualul primar al Capitalei ar avea 45,6%.

Tot sondajul plătit de PNL mai indică un procent de 67,3% al bucureștenilor care au declarat că vor participa la vot și au o opțiune în acest sens. De asemenea, 56,1% au răspuns că direcția în care se îndreaptă capitala este una greșită și numai 40,3% au răspuns că lucrurile merg spre bine.

„Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Și Domnul Dragnea se lauda cu procente uriașe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Așa și acum. Se laudă cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului. Am convingerea că bucureștenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiții pe care eu le-am deblocat și finalizat”, a spus Gabriela Firea la Digi24.

Sondajul de opinie a fost realizat prin telefon în perioada 20 – 26 iunie 2020, la care au răspuns 1.120 de persoane cu domiciliul permanent sau flotant în municipiul București. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2,9%, la un grad de încredere de 95%.

Citește și: Ciolacu: Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei! Violeta Alexandru e o mincinoasă!

HashtagNews.ro