Cozmin Gușă - foto Realitatea.net

Cozmin Gușă vrea să ne convingă că n-ar mai avea treabă cu Realitatea

Ca să nu fie bănuit că ar favoriza politic pe unul sau pe altul, acum DOAR acționarul Realitatea Plus, Cozmin Gușă, declară că partea editorială nu mai reprezintă una din prioritățile lui, astfel că, tot potrivit spuselor acestuia, nu ar mai avea un cuvânt de spus asupra abordării materialelor prezente. Să-l credem, oare? Până la proba contrarie, desigur.

„Pe structura de la Realitatea Plus, eu și Maricel Păcuraru avem 49,5% fiecare, iar Alexandra Păcuraru are 1%.

Eu am decis ca, din decembrie 2019, să nu mă mai ocup de Realitatea din punct de vedere editorial, după opt ani de zile. Din acel moment, s-a ocupat partenerul meu, Maricel Păcuraru.

Acum sunt doar acționar. Patron eram când coordonam editorial. Sunt acționar și în continuare și nu mă implic deloc în activitatea editorială.

Nu-mi doresc nicio putere la Realitatea. Mi-aș dori niște dividende la finalul anului 2020, ca să pot prospera în final. Aștept dividendele la sfârșitul anului. După aceeam mai vedem.”, a declarat Cozmin Gușă, pentru Pagina de Media.

Cozmin Gușă, despre Maricel Păcuraru, noua direcție a postului

”A fost preluată de partenerul meu, Maricel Păcuraru.

Nu exclud ca, în baza colaborării lui cu Miron Mitrea, cu care își înființase o firmă de consultanță în toamna anului 2019, acesta să fi putut avea influență, după plecarea mea, în strategia editorială a Realitații.

Totuși, eu îl consider pe Maricel Păcuraru mai inteligent decât Miron Mitrea și mă îndoiesc că ar putea să fie generatorul strategiei editoriale de la Realitatea.

Am explicat abordarea mea pragmatică, în sensul că aștept dividendele, dar din punct de vedere editorial nu apreciez evoluții de tipul Miron Mitrea, Anca Alexandrescu sau Oreste Teodorescu, acesta fiind și motivul pentru care pe unii nici nu i-am selectionat înainte să presteze pentru Realitatea (Mitrea sau Anca Alexandrescu), respectiv pe alții i-am eliminat din structura editorială (Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu).”, declară de asemenea, Cozmin Gușă.

Citește și: Tăriceanu, fost om de presă, actual politician

#News