Florea Daniel - Foto Facebook
Florea Daniel - Foto Facebook

Primarul Florea Daniel aruncă din nou cu bani publici pentru nimicuri, în contextul în care tot mai multe voci spun că ne așteaptă vremuri grele, după această pandemie. Însă lui Florea nu-i pasă decât de propriul buzunar, afirmă Iustin Roșca

„Nu l-a lăsat sufletul pe #DF – Daniel Florea, primar la sectorul 5, să rateze oportunitatea semnării contractului cadru în valoare de 889.000.000 lei +TVA pentru amenajarea spațiului verde din sector, la un preț de 130€/mp…

Oprește-te Florea
Primaria are încasări cu 27% mai mici in 2020 vs 2019 in Q1 din taxe și impozite, iar tu ai bugetat venituri totale de 3 ori mai mari în 2020;
Primaria are încasări cu 23% mai mici in Q1/2020 vs Q1/2019, din impozitul pe venitul global, iar tu ai bugetat in 2020 venituri de 3 ori mai mari;
Oprește iresponsabilitatea cheltuiri banului public. Nu mai arunca nimicul care intra la buget pe nimicuri, măi “nimeni_in_drum”. Sunt banii noștri înainte sa fie comision pentru voi!„, a scris Iustin Roșca pe Facebook.

Florea, „nebun și iresponsabil

Florea Daniel- Foto Facebook
Florea Daniel- Foto Facebook

Atacul la adresa primarului Sector 5 continuă: „Daniel Florea, spaima bugetului local și prietenul comisionarilor, in plină pandemie, de 1 Mai, intr-o zi liberă, atribuie 1 MILIARD de lei cu TVA in mod total iresponsabil (sunt deja 2 voci care spun ca omul e “nebun”), în condițiile în care veniturile primăriei au fost in anul 2019 de 602 milioane de lei!

150% din toate veniturile de anul trecut au fost angajate ca plată fără nicio remușcarea de acest personaj, Daniel Florea, care nu are nici cea mai mică preocupare pentru cetateni, pentru investitii in sector. Acest MILIARD (220 milioane EURO) o să meargă catre o firma turcească de imobiliare, în condițiile în care după pandemia de COVID mediul economic românesc o sa fie la pământ conform tuturor estimărilor”.

Roșca îi vine de hac lui Florea și dezvăluie încă un contract la care primăria Sector 5 lucrează, în valoare de un miliard de lei!

„Nu-l interesează pe #DFect. Așa înțelege el să facă administrație, să arunce catre amici sume imense, cu banii din taxe și impozite, din împrumuturi, de dragul de a-i cheltui și sa-și asigure bani de campanie electorală.

In același timp noi avem ADP și AES care la rândul lor mai gestionează bugete de sute de milioane de lei. Adio venituri pe 2 ani! De acești bani udam iarba și bordura alb-roșie.

Si sunt convins ca tupeul și nesimtirea nu se vor opri aici. Nu au nicio limita. Pârjolesc totul în urma lor, amanetează veniturile cetățenilor pentru cheltuieli umflate și posesoare de comisioane babane pentru corupții din primărie. Drept dovada, mai au in lucru și un contract de “proiectare peisagistica” tot de 1 MILIARD de lei!

#NuVăMaiBatețiJocDeCetățeni
#FapteBuneDeDNA
#AdministrațieDFectă„, a mai spus liderul PLUS Sector 5.

#NEWS