FOTO facebook

Face ce face Daniel Florea, primarul Sectorului 5, și e din nou în atenția Hashtag News, nu pentru că ar face ceva notabil pentru cetățenii lui, ci pentru că apar dovezi că apropiatul lui Marian Vanghelie este disperat să cumpere “presă” cu bani publici.

Iustin Roșca, președinte PLUS Sector 5, îi face cea mai frumoasă caracterizare lui Daniel Florea, într-o postare pe Facebook: „Nu face absolut nimic in sector, însă an de an pompează sume considerabile în aceleași site-uri sau televiziuni “prietenoase”, din banii cetățenilor, doar pentru a-și spăla imaginea de impotent, și aici mă refer în primul rând la rolul său de administrator al sectorului și mai puțin la cel de “cuceritor”, așa cum îl numea un fost realizator TV.

Declinul unui personaj este direct proporțional cu suma pe care acesta o cheltuie în promovarea propriului cult. Nu este vreo cugetare străveche ci doar propria concluzie rezultată din analiza faptelor publice, a modului cum personajul este disperat să cumpere “presă”.

Ode închinate baronului #DF

De câte ori am observat aceste achiziții de “ode închinate baronului #DF” am scris, am atras atenția asupra risipei banului public și am sesizat (prin PLUS Sector 5) faptele penale organelor abilitate ale statului.

Această responsabilitate de a furniza spațiu publicitar pentru materiale laudative (publicitate electorală mascată) îi revine directoarei Marianei Stoica de la Centrul Cultural Stefan Iordache, care prin deturnarea achizițiilor și prin abuz în serviciu (fapte penale) execută cu ochii închiși ordinele lui Daniel Florea.

Când tu, cetățean implicat, îți pui baza intr-o instituție iar ea îți zice “Da, ai dreptate dar noi mergem în control mai la iarnă” atunci îți aduci aminte că ea este păstorită de pesedist pursânge, Busuioc Mihai, iar PSDiștii nativ apărată hotii și corupții.

Mi-am aruncat un ochi în achizițiile de anul trecut ale Centrului Cultural, exact în aceasta luna, în aprilie 2019. Fac des acest exercitiu pentru că sunt evidente limitările acestor paiațe de director, ei vor genera aceleași achiziții / procese ca în anul anterior, fără să treacă prin filtrul gândiri utilitarea, necesitatea, beneficiile, oportunitatea, etc unei astfel de achiziții repetate în ciclu anual. Acesta e și secretul pentru care sectorul 5 involuează în raport cu societatea în general. De altfel, dacă ar fi avut aceste capacitați nu mai erau executanți intr-un grup organizat și direcționat către fapte de corupție.

Bani grei pentru ca Florea să fie pupat dorsal și să fardeze imaginea dezastruoasă a administrație sector 5

Ce credeți ca se intâmpla acum un an, pe 24.04.2019?

După cum se observă foarte clar în captura atașata, Stoica Mariana de la Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache” Sector 5, le dă vreo 63.000€ celor de la #SamoSocial, direct, exact pentru aceleași lucruri ca și anul acesta: servicii de design, promovare, creare, editare, grafică și mentenanta site cultural5. Pe scurt, 63.000€ pentru ca Buble și ai lui să-l pupe dorsal pe primarul Daniel Florea, cu ode pupi-ncuriste (mă scuzați, dar nu mai pot să mă abțin) cu care să fardeze imaginea dezastruoasă a administrație sector 5.

Aceasta este o încă o dovadă clară a faptelor de corupție din dosarul penal deschis pe numele Marianei Stoica, încă o probă a deturnării bugetului sectorului pentru interese private și dovedește o continuitate infracțională.

Demisia Stoica Mariana!

Și nu este o excepție sau un caz singular. Unicat este doar faptul că cel mai prost site pe care-l cunosc se “crează și sa optimizează” in fiecare an și nimeni nu lucrează la el.

#NuNeMaiFuratiBanii
#FloreaPlatește_țiOdeleSingur
#FapteBuneDeDNA
#scursuripesurse„, a scris liderul PLUS Sector 5 pe Facebook.

#NEWS