FOTO Psnews
FOTO Psnews

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 și vicepreședinte PSD, a reacționat dur, după ce premierul desemnat, Florin Cîțu, s-a retras înainte de votul de învestitură din Parlament.

Edilul consideră că, astfel, oamenii și-au pierdut încrederea în guvernarea PNL și că această decizie a lui Cîțu contribuie la sinuciderea partidului liberal.

Gabriel Mutu zdrobește PNL

Mai jos redăm mesajul transmis de Gabriel Mutu:

„PNL se sinucide în direct. Pe banii și pe sănătatea noastră!

Cum este posibil ca PNL să mai ceară vreodată încrederea românilor?

Ba vor guvernarea, ba anunța că nu vor să fie votați;
ba cer susținerea diasporei, ba nu le acordă românilor condiții la revenirea acasă;
ba propun premier, ba îl pun să își dea demisia cu 10 minute înainte de vot…

Avem pandemie, criză economică, criza migranților și peneliștilor le pasă doar de alegeri anticipate și de funcțiile pe persoană fizică.

O luăm de la capăt cu propuneri de premier, formare guvern, trecerea miniștrilor prin comisiile parlamentare, vot de învestire în plen – până când?

Un atac la sănătatea românilor

Tot ceea ce face această gașcă politică, de câteva luni, este un atac la sănătatea românilor, prin lipsa de responsabilitate, lipsa procedurilor, prin pierderea timpului și a finanțelor poporului român.

Citește și Guvernul României, în război cu FAKE NEWS! Singurul mesaj ce merită distribuit

Amatorismul acestor oameni din Partidul Non Legitimat, care se joacă de-a politica la vârful statului român, trebuie pedepsit #lavot !

VotulNuEoJoaca  #joacapebaniinostri #joacadeapolitica”, a transmis Gabriel Mutu pe social media.

Retragerea lui Florin Cîțu ar veni pe fondul crizei coronavirusului și în contextul în care alegerile anticipate par imposibil de organizat, motiv pentru care următoarea propunerea de premier va fi una care trebuie să adune o majoritate, astfel încât să fie învestit un guvern până la alegerile parlamentare la termen, de la finalul anului.

#NEWS