Cocktail de droguri în corpul unui șofer din Capitală

"Nu am luat nimic. Poate ceva medicamente"

Polițiștii rutieri din București au avut de a face cu o întâmplare nemaiîntâlnită. Un șofer oprit în trafic a ieșit pozitiv la nu mai puțin de șapte droguri.

Acesta avea în corp cocaină, opioide, benzodiazepine, canabis, metamfetamină, metadonă și ketamină. Cu alte cuvinte, șoferul a bifat șapte din cele opt substanțe interzise pe care le pot depista testele făcute de polițiști.

MAI: Sperăm să nu mai întâlnim așa ceva niciodată

Polițiștii spun că nu li s-a mai întâmplat niciodată să prindă un șofer cu atât de multe droguri în corp.

„Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun. Alții că s-a strigat catalogul drogurilor. Sau că la amfetamină e alergic. Noi spunem că așa ceva nu am mai întâlnit și sperăm să nu mai întâlnim niciodată”, se arată în postarea de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Șoferul consumator de droguri: am luat medicamente

Polițiștii rutieri l-au depistat pe bărbat în București. Inițial, acesta a refuzat să oprească la semnalul lor, încercând să se facă nevăzut pe o străduță laturalnică. Totuși, a fost oprit în scurt timp de polițiști.

Rezultatul etilotestului a fost zero, dar s-ar putea spune că șoferul a picat cu brio DrugTest-ul. Din corpul acestuia lipsea doar amfetamina.

Când i s-a spus că un adevărat cocktail de droguri a fost depistat, șoferul a reacționat spunând „Mamă, bombă sunt!”.

În consecință, a fost condus pentru recoltarea de probe biologice, moment în care consumatorul de substanțe interzise a declarat: „Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte”.

Citește și Românii, sfătuiți ce temperatură să mențină în casă pentru economisirea energiei