alegeri 2020
Traian Băsescu

De ceva vreme, Traian Băsescu tot aruncă pastile cum că ar candida la Primăria Capitalei. Nu, nu oficial, doar la nivel declarativ, ca nu cumva să-l întrebe cineva de sănătate dacă cumva, la un moment dat, ar decide că-i mai confortabil scaunul de europarlamentar. Fie vorba între noi, scaunul de Primar General al Capitalei a avut mereu un cui pe șezut!

Chiar și-așa, Băsescu aruncă cu declarații în toate direcțiile despre posibila sa candidatură pentru ocuparea scaunului cel spinos. De curând, acesta a declarat că DACĂ AR CANDIDA, i-ar spulbera dintr-o singură privire pe Gabriela Firea, ori pe Rareș Bogdan. Nu de alta, dar ochiul lui Băsescu e aprig și pătrunzător, din punct de vedere electoral. Apoi, cine nu l-ar vrea pe „Băse” înapoi la Primăria Municipiului București, la ce treabă bună a făcut ultima oară când s-a aflat pe-acolo?

Citește și: Băsescu nu renunță. Dacă Președinte nu mai poate fi, măcar Primar General

Nicușor Dan, piedică în calea succesului

Dacă Băsescu se declară imun șarmului electoral al celor doi mai devreme menționați, nu același lucru se poate spune și despre Nicușor Dan, pe care Băsescu îl consideră o piedică reală.

„Dacă există cine care s-o bată pe Firea, e Nicușor Dan. Ar trebui să ne strângem în jurul lui cu toții”, a spus Traian Băsescu.

Turnător declarat al Securității, în proces cu CNSAS

O fi vârsta de vină, ori vreo boală, însă Traian Băsescu pare să uite constant de faptul că a fost declarat un turnător oficial al Securității, având chiar un proces cu CNSAS. Dar nu-i nimic, jurnaliștii nu uită astfel de detalii:

„Hai, să se termine povestea asta cu procesul cu CNSAS și vedem. În politică nimic nu e sigur. Îi bat și pe Firea și pe Rareș, la un loc”, a precizat europarlamentarul PMP, întrebat dacă ar candida în condițiile de față.

Citește și: Traian Băsescu face mișto de Orban

„Cum ar arăta Ludovic Orban ca după ce ai fost propus de trei ori, să te propună președintele și a patra oară? Liberalii se joacă cu focul. După eșecul de astăzi, de la Curtea Constituțională, s-ar putea să se erodeze. Au încălcat Constituția”, a mai completat acesta.

#News