Dan Negru și Cătălin Măruță nu s-au mai înțeles, deși sunt buni prieteni! Care este motivul

Dan Negru: Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă

Dan Negru, noua vedetă Kanal D, a dezvăluit pe rețelele de socializare, polemica pe care o avut-o recent cu Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a avut mai multe discutii aprinse cu mai multe vedete din România printre care Alex Velea, Antonia, Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu.

Nici acest detaliu nu l-a făcut pe Dan Negru să accepte invitația lui Cătălin Măruță. Dan Negru povestește că a fost la un pas de a se lua cu acesta serios la ceartă.

„Podcasturile românești trebuie să se reinventeze”

Dan Negru a dezvăluit pe rețelele de socializare motivul pentru care a decis să nu vină ca invitat la un podcast românesc. Printre cei care i-au făcut invitația a fost și Cătălin Măruță, cu care Dan Negru este bun prieten.

Dan Negru a explicat că podcasturile românești trebuie să se reinventeze deoarece multe dintre ele sunt simple interviuri. Dan Negru a mai dezvăluit că ar dori să fie descoperite poveștile oamenilor simpli care ar putea fi un excelent subiect de podcast.

„Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă. Primul podcast care m-a marcat a fost „Dark side of The Earth” cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste! Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea și radioul. „Legendele” mele din YouTube nu sunt podcast. Cu ceva vreme în urmă o televiziune mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitații-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite și apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, făcând orice. Podcasturile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți.

Sau vorba lui Eliade: „Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi „opinia publică”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Kanal D a anuntat recent faptul că Dan Negru, fosta vedetă Antena 1, a intrat în echipa postului de televiziune deţinut în România de turcii de la Dogan.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Citește și: Dan Negru: „O fotografie cât o explicație”