Anamaria Prodan
Anamaria Prodan. Sursa foto: spynews.ro

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, cei doi adresându-și cuvinte dure unul altuia.

Cei doi soți nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului, care a avut loc la Judecătoria Buftea. Pe data de 7 februarie era programată prima înfățișare a divorțului. Conflictul crește din ce în ce mai mult, odată cu trecerea timpului.

Laurențiu Reghecampf a comentat recent incidentul în care Anamaria Prodan a fost surprinsă lovindu-l cu pumnul pe Dan Alexa. El a declarat că din acel moment s-ar fi produs ruptura. Pentru prima oară de la momentul în care Anamaria Prodan i-a dat o palmă peste față lui Dan Alexa, „Reghe” iese public și o acuză pe fosta sa soție de infidelitate. Reghecampf a acuzat comportamentul Anamariei Prodan dar și criticile dure pe care aceasta le aduce continuu la adresa lui și a iubitei sale, Corina Caciuc, care va deveni mămică.


„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur!


Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram o captură cu o parte din declarația făcută de Reghecampf privind scandalul cu Dan Alexa. Ea i-a dat replica soțului său. Aceasta i-a adresat cuvinte foarte dure antrenorului. Anamaria Prodan a amenințat că va face mai multe dezvăluiri legate de plecările lui de la echipele arabe pe care le-a pregătit. 

„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?  De poamă ce eșți! O să revenim cu amănunte din Dubai…de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!, a scris Anamaria Prodan pe Instastory.

Laurențiu Reghecampf nu îşi mai ascunde dragostea pe care i-o poartă partenerei sale, Corina Caciuc.

Celebrul antrenor este extrem de grijuliu cu iubita sa de care este foarte îndrăgostit. Corina și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor a avansat iar acum par să-și asume legătura din ce în ce mai mult.

Reghecampf va deveni tatăl unui băiat.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de nerecunoscut!