Andreea Marin (Instagram)

Zâna de la „Surprize, surprize” a declarat că visul ei nu mai este reprezentat de televiziune, precizând că pe viitor va încerca să se dedice și mai mult familiei și actelor de caritate.

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a vorbit și despre viitoarea sa carte, „Nu există nu se poate”, ce se va lansa pe 17 martie.

Aceasta a precizat că numele cărții reprezintă mottoul ei în viață, afirmând că este mereu dispusă să ridice mai sus ștacheta de fiecare dată când apare o idee bună.

„Trebuie să fii cine ești, în pielea ta, 24 de ore din 24”

„Cartea  pornește de la oamenii extraordinari care au stat în fața microfonului meu în ultima mea emisiune de televiziune, ce purta același nume. Acesta este și mottoul meu în viață, după el mă conduc”, a spus cunoscuta prezentatoare.

De asemenea, ea a mai menționat faptul că niciodată nu a jucat un rol în fața camerelor de filmat, așa cum multă lume a acuzat-o. „Zâna” a mai susținut că un om de televiziune trebuie să se prezinte în fața telespectatorilor exact cum e, cu calități și defecte, în fiecare zi.

„Fii om în fiecare moment, citește, ca să ai ceva de spus celorlalți, călătorește, căci și acesta este un mod de a te îmbogăți și fii pur și simplu cine ești! Când încerci să joci un rol, s-ar putea să îți iasă doar pe moment!”, a mai declarat Andreea Marin, potrivit Cancan.

Pe 17 martie, prezentatoarea TV își va lansa a doua carte, „Nu există nu se poate”. Acesta este titlul pe care emisiunea sa de pe TVR a purtat-o, emisiune ce s-a încheiat în urmă cu ceva timp.

Reamintim că Andreea Marin a publicat prima carte „Prețuiește viața” la scurt timp după ce a născut-o pe Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr.

Râca eternă a divelor: Andreea Marin vorbește, din nou, despre Mihaela Rădulescu