Sursa foto: Marca

În timp ce depunea mărturie în procesul cu fostul ei soț, Amber Heard și-a adus aminte de cererea în căsătorie a lui Depp, afirmând că în momentul acela s-a simțit cea mai norocoasă femeie.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, i-a cerut permisiunea tatălui ei, aceasta întrebându-l de mai multe ori dacă totul este pe bune.

 „Vorbești serios? Ești sigur? Fără inel?. Aveam fluturi în stomac. M-am simțit  cea mai norocoasă fată din lume”, a declarat aceasta, potrivit filmnow.ro.

Poveste de vis, încheiată în fața judecătorilor. Scandalul anului între Heard și Depp a divizat Hollywoodul

Actrița, în vârstă de 36 de ani, a mai spus că Depp a reușit să vadă dincolo de aparențe și să o accepte exact cum este ea.

 „Am simțit că acest bărbat mă cunoaște. M-a văzut într-un fel în care nimeni altcineva nu a făcut-o. Când eram în preajma lui Johnny mă simțeam cea mai frumoasă femeie din lume. M-a făcut să mă simt văzută. M-am simțit ca de un milion de dolari”, a declarat actrița.

Acesta a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre momentul când Depp a lovit-o pentru prima dată peste față. Heard a spus că totul a început dintr-o prostie, stând pe canapea.

„A fost atât de simplu. Am râs pentru că am crezut că glumește, iar el mi-a dat o palmă peste față. Am râs din nou, pentru că nu am știut ce altceva să fac și m-am gândit că e o glumă. Nu mi-am dat seama ce se întâmpla. M-am uitat țintă la el, crezând că o să înceapă și el să râdă, dar nu a fost așa”, a spus Amber, care a adăugat că actorul a mai lovit-o o dată imediat. „Ai crede că poți răspunde cumva, dar eu, ca femeie, nu am fost niciodată lovită așa. Sunt un adult, stau lângă omul pe care-l iubesc, iar el mă lovește fără motiv. Atât de stupid a fost”, a declarat actrița din Aquaman.

Citește și articolul: Johnny Depp, ”monstrul” din căsnicie: ”Îmi era teamă că mă va omorî”