Johnny Depp
Johnny Depp

Johnny Depp a pierdut procesul în instanță, șochează lumea showbizului și puțini rămân cei care să-i mai ia apărarea. Celebrul actor a negat vehement faptul că ar fi apelat vreodată la violența domestică. Mai mult decât atât, Depp susținea contrariul: că el a fost victima violenţei domestice în timpul relaţiei care s-a terminat cu câteva luni în urmă.

S-au scris multe știri în legătură cu subiectul, tabloidul The Sun a insistat în portretizarea actorului ca soț violent, dar se pare că verdictul vine abia în 2020: Johnny Depp a fost găsit vinovat de violență domestică împotriva fostei soții, Amber Heard.

Desigur, apărarea are cuvântul, actorul neagând cele 14 acuzaţii de violenţă domestică.

”Este foarte priceput să manipuleze oamenii”, a spus Heard audiată în a zecea zi de la începerea procesului.

Și nu este vorba doar de manipulare. Actrița a ales să facă publice mai multe abuzuri verbale și psihice, dar a și descris un ”comportament extrem de autoritar şi intimidant”.

”Unele incidente au fost atât de grave încât îmi era teamă că mă va omorî, fie intenţionat, fie pentru că îşi pierdea controlul şi mergea prea departe”, a mai spus actriţa în vârstă de 34 de ani.

Amber Heard nu se oprește aici. Prezintă o latură mai puțin cunoscută a celebrului actor și apelează la termeni folosiți în psihiatrie, termeni care lasă să se înțeleagă o anumită tulburare:

”Ar fi pus acţiunile lui pe seama unei a treia entităţi, pe care o numea deseori «monstrul», decât pe seama lui. Ar vorbi despre asta ca şi cum ar fi fost altă persoană sau personalitate şi nu el făcând acele lucruri”.

Citește și: Atacuri teroriste în Viena, înainte de lockdown

#News

Foto