Alex Bodi, surprins în ipostaze fierbinți!

Afaceristul a fost la o petrecere, cu iubita lui.

Alex Bodi s-a împăcat din nou cu iubita lui , Ema Uta, de profesie make-up artist, cu care se mândrește în fața lumii. Afaceristul s-a afișat alături de tânăra lui iubită și de fiica lui, dezvăluind că ea i-a cunoscut copiii. Alex Bodi a fost potagonistul unor scene incendiare în compania blondinei. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu se poate dezlipi de lângă celebrul make-up artist cu trup de model, ipostazele incendiare fiind nelipsite de la petrecerile la care cei doi sunt împreună.

Dansuri lascive între cei doi

La nici două săptămâni de când iubita afaceristului declara că nu mai este într-o relație cu Alex Bodi, dezvăluind astfel despărțirea, ea se afișează din nou cu zâmbetul pe buze în brațele lui. Alex Bodi a apărut într-o fotografie cu Iulia Sălăgean, în timp ce amândoi o pupau pe obraji pe sărbătorită, iar acest lucru nu i-ar fi picat deloc bine Emei Uta. Cu toate acestea, acum cei doi au demonstrat că dragostea poate învinge orice obstacol. După ce s-au fotografiat împreună, alături de una dintre fiicele lui, Alex Bodi și iubita lui au petrecut împreună pe ritmuri orientale și au avut grijă să fie în centrul atenției.Cei doi s-au lăsat surprinși în ipostaze incendiare la petrecerea aniversară a unei prietene. Rochia neagră, mulată și extrem de scurtă a iubitei lui Bodi i-a creat probleme acesteia, în special când dansa lângă afacerist. La un moment dat, make-up artistul și-a ajustat subtil rochia, fără să renunțe la zâmbetul larg pe care îl arată atunci când se află în compania lui Alex Bodi. La fel de zâmbitor era și omul de afaceri, care a fost vedeta serii la respectivă petrecere.

Alex Bodi are două fetițe, din două relații, cu Raluca Alexandru și cu Iulia Sălăgean. Din prima, ”musculosul” o are pe Chaquelin, care locuiește împreună cu Raluca în Spania, iar din a doua, pe Selena, departe de casă și ea, în Germania.

Loredana Groza, apariție șocantă!