Tânăr din Focșani, reţinut după ce și-a amenințat mama cu un cuţit

El i-a luat telefonul mobil

arest
arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 19 ani, din municipiul Focşani, a fost reţinut pentru tâlhărie calificată şi încălcarea ordinului de protecţie după ce a intrat cu un cuţit în casa mamei sale., potrivit digi24.ro.

El ar fi ameninţat-o şi i-ar fi luat telefonul mobil, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Printr-un apel la 112, în jurul orei 12,00, un bărbat din municipiul Bucureşti anunţa faptul că în locuinţa mamei sale din municipiul Focşani a pătruns fratele său, în vârstă de 19 ani, care ar fi avut asupra sa un cuţit. Spre locul indicat au fost dirijate imediat echipaje de poliţie şi jandarmerie. Primul echipaj de poliţie care a sosit la adresa indicată a identificat femeia de 47 de ani, care a relatat faptul că, prin ameninţare, fiul său i-ar fi luat telefonul mobil. Totodată, tânărului de 19 ani îi fusese interzis printr-un ordin de protecţie emis de instanţă să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de aceasta”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, tânărul a fost identificat la scurt timp la aproximativ un kilometru de locuinţa mamei.

La vederea autospecialei, acesta a fugit. Un poliţist şi un jandarm au reuşit să îl prindă şi să îl imobilizeze pe tânăr, pe care l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Focşani. Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore şi condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea. Lalele din Râmnicu Vâlcea, ținta preferată a hoților